Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Uniunea Europeană este gata să își deschidă piețele către Marea Britanie, dar cu condiții puternice

Uniunea Europeană este gata să își deschidă piețele către Marea Britanie, dar cu condiții puternice

Uniunea Europeană este gata să ofere Marii Britanii „acces ultra preferenţial” la pieţele sale, dar asta trebuie să vină odată cu garanţii solide de concurenţă loială, a spus miercuri Michel Barnier, negociatorul-şef UE pentru Brexit, citează Reuters.

Rl online 0 comentarii

Barnier a declarat în faţa Parlamentului European că Marea Britanie îşi doreşte, după ce părăseşte piaţa unică şi uniunea vamală, la finalul acestui an, un acord comercial similar celui pe care Blocul Comunitar îl are cu Canada, dar acest lucru nu va fi posibil.

„Marea Britanie spune că vrea precum Canada. Dar problema cu asta este că Marea Britanie nu este Canada”, a spus Barnier.

Motivul îl reprezintă proximitatea Marii Britanii de statele Uniunii Europene şi volumul mult mai mare al schimburilor comerciale pe care le are cu UE faţă de Canada.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...