16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalVauxhall Astra: Fabrica din Ellesmere Port "depinde de Brexit"

Vauxhall Astra: Fabrica din Ellesmere Port “depinde de Brexit”

Grupul PSA a declarat că va investi, de asemenea, în uzina din Rüsselsheim din Germania pentru fabricarea Opel Astra din 2021.

Acesta a declarat că decizia va fi condiționată de Acordul privind vehiculele noi, negociat cu Unite.

Aceasta a declarat că decizia a demonstrat “efortul și angajamentul continuu” al grupului.

În prezent, Opel Astra și Opel sunt construite în portul Ellesmere din Cheshire, deschis în 1962, și în Gliwice, Polonia.

Grupul PSA a declarat că decizia privind alocarea la fabrica Ellesmere Port “va fi condiționată de termenii finali ai ieșirii Regatului Unit din Uniunea Europeană și de acceptarea Acordului privind vehiculele noi, care a fost negociat cu sindicatul Unite”.

Acordul nou de vehicul este o înțelegere între conducere și sindicate care acoperă practicile de lucru, împreună cu termenii și condițiile care sunt percepute înainte de producerea de noi modele.

Producția de mașini a scăzut în Marea Britanie în ultimul an, pe fondul creșterii pretențiilor industriei datorită Brexit.

Industria auto din Marea Britanie a primit o serie de lovituri în ultimele luni, iar Honda a anunțat că va închide instalația din Swindon în 2021.

Ford a declarat, de asemenea, că fabrica de motoare Bridgend din sudul Țării Galilor se va închide în septembrie 2020, cu pierderea a 1.700 de locuri de muncă.

Producătorii japonezi de automobile, inclusiv Nissan, au spus că incertitudinea Brexit nu îi ajută să “planifice pentru viitor”.

La începutul acestui an, Nissan a optat pentru construirea următorului model X-Trail în Japonia, în loc de fabrica din ​​Sunderland.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...
Ultima oră
Pe aceeași temă