6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalVIDEO Fox News prezintă mesajele lui Hunter Biden despre tranzacții cu China...

VIDEO Fox News prezintă mesajele lui Hunter Biden despre tranzacții cu China în România





Watch the latest video at foxnews.com

 Directorul Național de Informații SUA – John Ratcliffe

 

EXCLUSIV: Mesajele text obținute de Fox News îl arată pe CEO-ul unei societăți în legătură cu Jim și Hunter Biden – în discuții cu o firmă de energie chineză despre o întâlnire cu Joe Biden în mai 2017, în ciuda afirmațiilor din trecut ale fostului vicepreședinte că nu a vorbit despre afaceri comerciale cu fiul său.

Watch the latest video at foxnews.com

Fox News a obținut mesaje text de la Tony Bobulinski, un locotenent pensionat din marina americană și fostul CEO al SinoHawk Holdings, despre care a spus că avea parteneriatul cu CEFC / președintele Ye și cei doi membri ai familiei Biden.
Mesajele par să indice că a avut loc o întâlnire, deși nu este clar care a fost substanța întâlnirii. Nu au legătură cu laptopul sau hard disk-ul aparținând lui Hunter Biden, fiul fostului vicepreședinte.

 

DISCUȚII ÎNTRE HUNTER BIDEN ȘI PARTENERII SĂI DE AFACERI, PREDATE AUTORITĂȚILOR DE CĂTRE UNUL DINTRE ACEȘTIA

 

HUNTER BIDEN și asociații săi urmăreau un deal cu o companie chineză de energie. În 17 mai 2017 Hunter spune echipei sale:

 

,,Chinezii vin și citez: să fie partenerii mei, să fie parteneri cu Bidenii”

 

Două zile mai târziu, Hunter Biden scrie în 19 mai 2017

 

,, Hey Tony am o idee. În lumina faptului că suntem într-un impas de toate felurile și ambii avocați ai lui James și Președintele meu a spus un NU categoric – Eu cred că toți trebuie să ne întâlnim în România marți, săptămâna viitoare. Zhang va fii acolo de asemenea și va fi un acord complet dacă se țin de plan. Cu toții vrem să fiți parte din acest parteneriat și vă respectăm poziția”

 

„Neața, te rog anunță-mă dacă vom lua cina devreme cu unchiul și tatăl tău și unde, de asemenea, pentru traducerea documentelor, vrei ca acestea să fie în chineza simplă sau tradițională?”

Bobulinski i-a trimis un mesaj text lui Hunter Biden pe 2 mai 2017.

„Nu sunt sigur încă la cină și orice este cel mai comun pentru un DOC legal chinez”, a răspuns Hunter Biden.

„Documentele juridice chinezești pot fi ambele, o voi face tradițională”, a spus Bobulinski.

 

PARTENERUL DE AFACERI HUNTER BIDEN NUMEȘTE E-MAILUL CA FIIND„ORIGINAL”

 

Hunter a răspuns:

„Tata nu intră acum până la 11 – hai să ne întâlnim eu și Jim la 10 la Beverly Hilton acolu unde stă”.

Mai târziu, Bobulinski i-a trimis un text lui Jim Biden, fratele lui Joe Biden, în aceeași zi, 2 mai 2017, spunând:

„Mă bucur să ne întâlnim și să petrecem ceva timp împreună, vă rog să-i mulțumiți lui Joe pentru timpul său, a fost minunat să vorbim, merci Tony b. ”

Lanțul de mesaje text a fost obținut după ce Comitetul Senatului pentru Securitate Internă și Afaceri Guvernamentale și Comitetul financiar pentru Senat au solicitat documente legate de afacerile lui Bobulinski cu familia Biden. El a furnizat comitetelor documentele. Fox News a obținut, de asemenea, separat, aceste documente.

Întâlnirea din 2 mai 2017 ar fi avut loc cu doar 11 zile înainte de 13 mai 2017, e-mail obținut de Fox News săptămâna trecută, care a inclus o discuție despre „pachete de remunerare” pentru șase persoane într-o afacere cu o firmă de energie chineză.
E-mailul părea să-l identifice pe Biden drept „președinte / vicepreședinte în funcție de acordul cu CEFC”, într-o referință aparentă la CEFC China Energy Co.

 

E-MAIL DE LA FRATELE LUI BIDEN

 

E-mailul include o notă care spune că „Hunter are câteva așteptări de birou pe care le va elabora”. O propunere de împărțire a capitalului propriu referințele „20” pentru „H” și „10 deținute de H pentru tipul cel mare?” fără alte detalii.

Campania Biden a declarat că a lansat documentele și declarațiile fiscale ale fostului vicepreședinte, care nu reflectă nicio implicare în investițiile chineze. Campania a refuzat să comenteze la Fox News.

Bobulinski, într-o declarație adresată Fox News, a declarat că „Hunter Biden și-a numit tatăl „Big Guy ” sau „președintele meu ” și a făcut referiri frecvente cerându-i acordul sau sfaturi cu privire la diferitele oferte potențiale pe care le discutam”.
„L-am văzut pe vicepreședintele Biden spunând că nu a vorbit niciodată cu Hunter despre afacerea sa”, a spus Bobulinski. „Am văzut în mod direct că acest lucru nu este adevărat, pentru că nu era doar treaba lui Hunter, au spus că pun numele de familie Biden și moștenirea acestuia pe linie”.

 

RATCLIFFE SPUNE CĂ LAPTOP-UL LUI HUNTER BIDEN, E-MAILURILE „NU FAC PARTE A UNEI CAMPANII DE DEZINFORMĂRI A RUSIEI”

Bobulinski a mai adăugat:

 

„Mi-am dat seama că chinezii nu erau cu adevărat concentrați pe un ROI financiar sănătos. Ei priveau acest lucru ca pe o investiție politică sau de influență ”.

„Odată ce mi-am dat seama că Hunter a vrut să folosească compania pușculița sa de bani, scoțând doar banii din ea imediat cum vin de la chinezi, am luat măsuri pentru a preveni acest lucru”

A spus Bobulinski, adăugând că cere „familiei Biden să se adreseze poporului american și să lămurească faptele, astfel încât să pot reveni la a fi irelevant – și astfel să nu mai fiu pus în situația de a trebui să răspund la aceste întrebări.

„Eu doar am văzut ce este în spatele cortinei Biden și am devenit îngrijorat de ceea ce am văzut”, a spus Bobulinski.

„Familia Biden a folosit în mod agresiv numele familiei Biden pentru a câștiga milioane de dolari de la entități străine, chiar dacă unele provin din China controlată de comunism”.

 

 

 

 

Watch the latest video at foxnews.com

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă