14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalVIDEO Lider mafiot italian prins de poliție după ce a incendiat casa...

VIDEO Lider mafiot italian prins de poliție după ce a incendiat casa unor români

Liderul unui clan al organizaţiei infracţionale ‘Ndràngheta a fost arestat preventiv sub acuzaţia că a dat foc casei în care se aflau şase cetăţeni români, afirmă surse citate de presa italiană.

Antonio Labate, în vârstă de 68 de ani, a fost arestat preventiv în cadrul unei investigaţii efectuate de Direcţia antimafie din Reggio Calabria.

Individul, liderul unui clan al organizaţiei infracţionale ‘Ndràngheta, a fost arestat sub acuzaţia că pe 27 februarie a încercat să dea foc casei unei familii de români. Pe fondul unui conflict din cauza aruncării gunoiului, bărbatul îşi acuzase vecinii că le va da foc.

Individul a fost surprins de camere de luat vederi în timp ce a mers cu o motoretă să cumpere benzină de la o staţie de alimentare, informează publicaţia Il Mattino şi agenţia de presă ANSA.

 
În momentul izbucnirii incendiului, în casa din Reggio Calabria se aflau şase români, inclusiv doi copii. Toţi au reuşit să fugă înainte de extinderea incendiului.

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă