13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalVIDEO Ministrul german al Economiei a căzut pe scări la o conferinţă

VIDEO Ministrul german al Economiei a căzut pe scări la o conferinţă

Imaginile transmise la televiziune îl arătau pe Altmaier, în vârstă de 61 de ani, coborând de pe podium la finalul discursului său. Înregistrarea s-a întrerupt apoi în timp ce audienţa aplauda, înainte ca aceasta să-şi exprime uimirea la vederea căderii lui.

″Ministrul Economiei Altmaier s-a împiedicat pe scări şi a căzut când a părăsit scena astăzi la summit-ul digital″⁣, a anunţat ministerul, într-un comunicat, adăugând că ministrul urmează un tratament şi conferinţa de presă planificată a fost anulată.

Un martor citat de Reuters a declarat că presa a fost îndepărtată din auditorium la conferinţa privind strategia digitală şi că medicii i-au acordat asistenţă medicală.

Imaginile în care ministrul cade de pe scenă au făcut deliciul internetului. „Germania se prăbușește”, a comentat un utilizator de Twitter.

Pro-european convins, Altmaier este un puternic susţinător al iniţiativelor franco-germane pentru a ajuta industriile grele tradiţionale ale Europei să răspundă la provocările în domeniul digital din partea Chinei şi a SUA.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă