Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. Premierul britanic dansează cu africanii

VIDEO. Premierul britanic dansează cu africanii

Prim-ministrul britanic, Theresa May, a dansat în timpul unei vizite la un campus ONU din Nairobi, în Kenya, scrie The Guardian.

George Dumitrescu 0 comentarii

May se afla la campusul ONU pentru a lansa, împreună cu Erik Solheim, şeful departamentului de Mediu de la ONU, o nouă insignă cu „provocarea plasticului” pentru ghizi şi cercetaşi.

În timp ce May şi Solheim ieşeau dintr-o clădire, cercetaşii au început să danseze lângă ei.

May s-a alăturat cercetaşilor, la început doar mişcându-şi picioarele pentru ca apoi să le imite mişcările în totalitate.

Ulterior, a avut loc o demonstraţie privind refolosirea plasticului, cum ar fi pentru fabricarea de jucării sau haine, făcute din pungi sau sticle.

Cu două zile în urmă, Theresa May a dansat în timpul vizitei la o şcoală din Africa de Sud.

 

Comentarii

loading...