7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Un avion s-a prăbușit în centrul orașului Mumbai

VIDEO. Un avion s-a prăbușit în centrul orașului Mumbai

“Cinci persoane au murit din cauza rănilor după ce avionul s-a prăbuşit, dintre care un pilot, trei pasageri ai avionului şi un pieton”, a declarat pentru AFP Deepak Deoraj, purtătorul de cuvânt al poliţiei acestui megapolis cu circa 20 de milioane de locuitori.

Bi-turbopropulsorul C90 King Air cu o capacitate de 12 locuri şi care avea doar patru persoane la bord s-a prăbuşit puţin după orele locale 13:30 (08:00 GMT).

Imagini postate pe reţele de socializare arată un incendiu şi o coloană de fum negru în mijlocul unor clădiri goale, în construcţie.

Avionul efectua un zbor de încercare şi a decolat de pe aeroportul din Juhu situat nu departe, a raportat Directoratul General pentru Aviaţie Civilă (DGCA) din India. Aparatul aparţinea unui operator privat care l-a cumpărat de la guvernul local al statului indian Uttar Pradesh (nord). “La bord se aflau doi piloţi şi doi ingineri pentru întreţinerea avionului”, a precizat DGCA într-un comunicat.

Trecătorii din această zonă ce se învecinează cu aeroportul internaţional din Mumbai au povestit că au auzit “o explozie puternică”.

“La început, am crezut că un generator aflat sub clădirile în construcţie a luat foc, însă când ne-am deplasat la faţa locului am găsit cadavrul calcinat al unui bărbat care era se pare pe bicicletă atunci când a fost zdrobit”, a descris un martor ocular intervievat de postul de televiziune NDTV.

Echipe de anchetatori specializaţi s-au deplasat la faţa locului pentru a determina cauzele accidentului. 

 

Cele mai citite

Votul din Consiliul de Securitate al ONU ce cere în premieră o „ încetare imediată a focului în Gaza” a fost salutat pe plan...

Votul de luni asupra unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care cere pentru prima dată "încetarea imediată a focului" în Fâşia Gaza,...

Anunțul făcut de Roxana Nemeș. “Nu există altă soluție!”

Roxana Nemeș, artistă și fostă concurentă Survivor All Stars, a vorbit despre operație de endometrioză, boala care poate duce la infertilitate, despre durerile pe...

Vești bune pentru șoferii din București! Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă începând de duminică

Circulația pe Podul Grant din București va fi reluată de duminică, 31 martie, pe sensul Crângaşi-Turda, anunță site-ul g4media.ro. Traficul va fi redeschis după aproape...
Ultima oră
Pe aceeași temă