Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viktor Orban: Criza migraţiei din Europa s-a extins într-o criză a civilizaţiei

Viktor Orban: Criza migraţiei din Europa s-a extins într-o criză a civilizaţiei

Criza migraţiei din Europa s-a extins într-o criză a civilizaţiei, a declarat marţi premierul ungar Viktor Orban într-un discurs rostit la inaugurarea Institutului Avicenna pentru studii privind Orientul Mijlociu la Piliscsaba, în apropiere de Budapesta, relatează agenţia MTI.

Rl online 0 comentarii

''Cultura islamică a cucerit noi teritorii'' şi ''numărul musulmanilor care se instalează în blocuri (de locuit) izolate în oraşe vest-europene creşte constant'', a spus Orban la ceremonia de inaugurare a institutului, consacrat cercetărilor privind islamul şi impulsionarea relaţiilor economice şi politice dintre Ungaria şi ţările islamice.

''Estul a venit în Vest'', a declarat Orban, adăugând că cercetătorii ar trebui acum să studieze ce se întâmplă în Vest, precum şi în Est. Prin urmare, studiile au un obiectiv strategic, a spus premierul ungar.

În opinia sa, Europa are ''iluzia politică'' potrivit căreia persoanele care sosesc din ţările islamice nu vor transfera către Europa ''legile, cutumele şi conflictele ce sunt prezente în cultura lor de secole''.

Comentarii

loading...