10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăInternaționalViktor Orban: Nici măcar un cent de la UE nu ar trebui...

Viktor Orban: Nici măcar un cent de la UE nu ar trebui să fie pentru migranţi

Orban a declarat că Budapesta nu va aproba noul buget dacă nu este mulţumit de modul în care sunt distribuite fondurile. Versiunea finală a bugetului trebuie aprobată în unanimitate de toate statele membre UE.

“Va fi un proces lung de dezabeteri şi negocieri. Ungurii nu trebuie să se îngrijoreze. Câtă vreme ungurii nu îşi dau aprobarea, nu poate exista un buget”, a afirmat Orban.

“Nici măcar un cent nu ar trebui să se ducă la migranţi”, a adăugat el, susţinând că alte state ar trebui să acopere costurile migranţilor din propriile bugete naţionale. “Fondurile nu ar trebui îndepărtate de programe precum dezvoltarea regională şi cercetare şi nu ar trebui oferite ţărilor care primesc migranţi”, a susţinut Orban.

El a adăugat şi că Ungaria este de acord cu Franţa privind faptul că nu ar trebui reduse cheltuielile pentru agricultură. “Cea mai largă facţiune din Parlamentul European nu este cea a EPP, ci a lui George Soros”, a afirmat Orban.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă