Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vladimir Putin, despre presa și „țipetele” din Congresul SUA: „Aduceți dovezi valide”

Vladimir Putin, despre presa și „țipetele” din Congresul SUA: „Aduceți dovezi valide”

Preşedintele rus Vladimir Putin a cerut Statelor Unite să îi trimită dovezi clare că Rusia s-a implicat în alegerile prezidenţiale americane din 2016, numind acuzaţiile de până acum ca „ţipete în Congresul Statelor Unite”, scrie Reuters.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Biroul procurorului special Robert Mueller a acuzat 13 cetăţeni şi trei firme din Rusia luna trecută de amestec în alegerile prezidenţiale americane din 2016 pentru a-l susţine pe Donald Trump.

„Trebuie să văd mai întâi ce au făcut. Daţi-ne materiale, daţi-ne informaţii”, a spus Putin într-un interviu pentru NBC.

„Nu putem să luăm măsuri dacă nu sunt încălcat legile din Rusia”, a adăugat el.

Moderatoarea NBC, Megyn Kelly, a enumerat unele dintre acuzaţiile aduse de echipa lui Mueller, inclusiv distribuirea de informaţii false pe internet.

„Cu tot respectul faţă de dumneavoastră şi cu tot respectul faţă de Congres, trebuie să aveţi oameni cu pregătire în drept, 100% aveţi”, a spus Putin. El a precizat şi că autorităţile americane ar trebui să facă o cerere oficială către procurorul general al Rusiei.

„Trebuie ca totul să treacă prin canale oficiale, nu prin presă sau prin ţipete în Congres”, a spus Putin, citat de news.ro.

Comentarii

loading...