Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vrei să pleci în Marea Britanie? Pregătește-te de 14 zile de izolare la domiciliu!

Vrei să pleci în Marea Britanie? Pregătește-te de 14 zile de izolare la domiciliu!

Călătorii care merg în Marea Britanie intră automat în izolare la domiciliu pentru o perioadă de două săptămâni. Măsura a intrat în vigoare luni, 8 iunie, la miezul nopții.

Petronel Tudor 0 comentarii

Marea Britanie este una dintre cele mai afectate zone din lume de răspândirea noului coronavirus. Cu 40.680 persoane decedate la 288.834 persoane infectate, autoritățile încearcă să lupte cât mai eficient în pandemia coronavirusului.

"Pe măsură ce lumea începe să iasă din ceea ce sperăm că este cel mai rău moment al pandemiei coronavirusului, trebuie să privim spre viitor și să protejăm publicul britanic prin reducerea riscului de cazuri care traversează frontiera noastră.", a transmis Priti Patel, ministrul de Interne.

Pasagerii care ajung în Marea Britanie au obligația de a furniza o adresă la care se vor izola pentru următoarele 14 zile. Ei vor fi verificați de autorități dacă respectă auto-izolarea la domiciliu iar cei care o încalcă vor fi sancționați cu amendă de 1.000 lire sterline (aproximativ 1120 euro).

Persoanelor care ajung acum în Marea Britanie le este permis să iasă din casă doar pentru cumpărarea de mâncare sau medicamente și pot schimba locația declarată inițial după ce anunță autoritățile în acest sens. Guvernul încearcă să găsească o soluție pentru miile de cetățeni ce vor să plece în concedii după data de 15 iunie în destinații ca Grecia, țară ce a relaxat condițiile pentru găzduirea turiștilor, persoane care, potrivit măsurii intrată deja în vigoare, ar trebui ca la revenirea din sejur să rămână izolate în case pentru două săptămâni.

 

Citește totul despre:

#marea britanie #coronavirus

Comentarii

loading...