Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Ziua Victoriei, la Moscova, cu prietenii lui Putin - din Serbia și din Republica Moldova

Șefii de stat ai Serbiei și ai Republicii Moldova au asistat, miercuri, la Moscova, alături de președintele Putin, la festivitățile dedicate victoriei Rusiei în cel de-al doilea Război Mondial.

Mihai Diac 0 comentarii

Ceremoniile dedicate Zilei Victoriei erau programate inițial la Moscova la data de 9 mai 2020, dar au fost amânate pentru 24 iunie, cu aprobarea președintelui Vladimir Putin, pentru a nu coincide cu punctul maxim al epidemiei de coronavirus care a lovit Rusia.

Astfel, miercuri, la Moscova au fost prezenți, alături de liderul de la Kremlin, pentru a sărbători Ziua Victoriei, președinții din Serbia și din Republica Moldova. Presa internațională notează că șefii de stat ai Franței și ai Chinei, deși erau invitați la acest eveniment, au lipsit.

Rusia a scos la paradă, miercuri, în centrul Moscovei, circa 13.000 de militari însoțiți de mașini blindate, iar capitala Rusiei a fost survolată de avioane de luptă.

Comentarii

loading...