Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sorin Encuțescu, președinte Consiliul de Administrație și adjunct Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR)

Sorin Encuțescu, președinte Consiliul de Administrație și adjunct Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR)

94.920 de lei pentru un Skype de o oră, la instituția condusă de Encuțescu, pensionarul lui Ponta

Libertatea: Cel mai scump Consiliu de Administrație din pandemie: 12.656 de lei fiecărui participant pentru o oră pe Skype, la Autoritatea Aeronautică Română

Adriana Constantinescu 0 comentarii

AACR a organizat, pe ultima sută de metri a lunii, o întâlnire de CA doar pentru ca membrii, 7 la număr, să nu rateze indemnizațiile lunare. Reuniunea a costat 94.920 de lei și a fost propusă de directorul general adjunct 2 Aurel Sorin Encuțescu și aprobată de președintele CA, Aurel Sorin Encuțescu, scriu jurnaliștii de la Libertatea.ro.

Citește și Sorin Encuțescu:Schemă. Funcție fictivă. Salariu dublu de la Stat

Fiecare dintre cei 7 oameni din CA încasează câte 12.656 de lei AACR este instituția la care, la sfârșitul anului trecut, s-au fraudat examenele pentru obținerea brevetului de pilot, caz prezentat pe larg de Libertatea. CA a costat 94.920 de lei, care se împart la 7 persoane: Armand Petrescu (director general), Aurel Sorin Encuțescu (președinte CA + director general adjunct 2), Ion Grosu, Mihai Ionescu (reprezentant al Ministerul Transporturilor), Dorina Danielescu (ex-procuror militar), Alexandru Radu Șerban (asociația Casa NATO), Sandu Costea (reprezentant al Ministerul Finanțelor).

Citeşte întreaga ştire: Cel mai scump Consiliu de Administrație din pandemie: 12.656 de lei fiecărui participant pentru o oră pe Skype, la Autoritatea Aeronautică Română

Comentarii

loading...