Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Abuzuri cu retrocedări de terenuri la Primăria Voineşti VIDEO

Abuzuri cu retrocedări de terenuri la Primăria Voineşti VIDEO

Mai mulţi localnici din localitatea Voineşti, judeţul Iaşi, se confruntă cu abuzuri de mai mulţi ani de zile din partea Primăriei Voineşti.

Florin Budescu 0 comentarii

Primarul actual, împreună cu o parte din administraţie, ar refuza să pună în posesie terenurile care au aparţinut oamenilor şi pentru care au dreptul la moştenire, susţine pe Youtube o persoană implicată.

Bâzgă Gabrela, în calitate de moștenitor al suprafeței de hectar de şase ari, indicată în cadastrul comunei Voineşti, a solicitat să se elibereze de urgenţă titlul de proprietate, pe această suprafață.

De asemenea, spune ea, a solicitat să se întreprindă toate procedurile pentru punerea în posesie, pentru suprafața de teren pe care o moșteneşte de la părinți.

Potrivit dispoziţiilor art.64 din legea 18/1991, întrucât comisia locală a refuzat înmânarea titlului de proprietate și punerea efectivă în posesie, Gabriela Bâzgă a făcut mai multe plângeri penale, către mai multe instituții juridice.

Dreptul de proprietate este protejat de lege, garantat de Constituţie și de CEDO. Bâzgă Gabrela, în momentul când a fost chemată la măsurători de către doamna Kellem Ioana Liliana, i-a înaintat câteva hârtii, pentru a le semna, menţionând că sunt măsurătorile pentru suprafaţa moştenită.

Nu a acceptat să semneze acele hârtii, din cauză că ar fi trebuit să accepte un teren într-o zonă defavorizată. Deşi până în prezent moştenitorii de drept nu au primit titlu de proprietate, a ajuns la adresa personală o somaţie pentru achitarea impozitului pe teren, pe suprafaţa de un hectar şi şase ari.

Comentarii

loading...