Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Administratorul unei şcoli de şoferi din Galaţi, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Administratorul unei şcoli de şoferi din Galaţi, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Administratorul unei şcoli de şoferi din Galaţi a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, într-un dosar instrumentat de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie. Bărbatul a cerut bani unei persoane, susţinând că are influenţă asupra funcţionarilor de la Permise.

Iulian Budușan 0 comentarii

Administratorul unei şcoli de şoferi din Galaţi a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, într-un dosar instrumentat de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA). Bărbatul a cerut bani unei persoane, susţinând că are influenţă asupra funcţionarilor din cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Galaţi şi o va ajuta să promoveze proba practică a examenului auto.

Un instructor auto din Galaţi, care este şi administratorul unei şcoli de şoferi, a fost trimis în judecată într-un dosar instrumentat de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi. 

Aceştia au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, pentru trafic de influenţă. 

”În fapt, inculpatul a solicitat şi a primit de la un martor denunţător suma de 200 de euro, lăsându-l să creadă că are influenţa şi că va interveni pe lângă funcţionari din cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Galaţi, în scopul facilitării promovării probei practice a examenului auto în vederea obţinerii permisului auto categoria B”, anunţă DGA. 

Comentarii

loading...