Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Amenzi usturătoare pentru nerespectarea măsurilor de protecție în spațiile închise

Amenzi usturătoare pentru nerespectarea măsurilor de protecție în spațiile închise

Poliția Română a aplicat 6.757 sancțiuni contravenționale în perioada 13 – 19 septembrie, în valoare totală de 1,7 milioane lei.

Petronel Tudor 0 comentarii

Aproape 4.200 de sancțiuni contravenționale în valoare de 587.435 de lei s-au aplicat persoanelor fizice pentru participarea la activități în spațiul public sau privat închis pentru care au fost instituite interdicții și restricții, precum și pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

232 sancțiuni contravenționale au fost aplicate operatorilor economici pentru organizarea de activități în spațiul public sau privat închis pentru care au fost instituite interdicții și restricții, precum și pentru nerespectarea regulilor de amenajare a spațiilor în care se desfășoară activități de comerț, alimentație publică și alte servicii (terase, săli de sport etc.). Valoarea totală a fost de 441.896 de lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost aplicate și 2.327 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 676.140 de lei, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, conform Legii nr. 61/1991, transmite Ministerul Afacerilor Interne într-un comunicat de presă.

Comentarii

loading...