Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parsing Bill, poza de pe site-ul in care tabloul artistei Ryan-Kleid este pus la vanzare

Parsing Bill, poza de pe site-ul in care tabloul artistei Ryan-Kleid este pus la vanzare

Artista care a pictat tabloul, Petrina Ryan-Kleid, a fost uimita sa afle unde se gasea tabloul

Tabloul, „Parsing Bill”, care a atârnat în casa lui Epstein din Manhattan, este doar cel mai recent detaliu care ridică îngrijorări cu privire la conexiunea Clinton-Epstein

Redacția Online 0 comentarii

Artista care a pictat tabloul, Petrina Ryan-Kleid, a fost uimita de ultimul scandal in care acuzatul de traficant de sex Epstein este implicat.
 
O pictură ciudată în ulei - care îl arată pe Clinton îmbrăcat într-o rochie albastră similară cu cea purtată infam de Monica Lewinsky și așezat în mod sugestiv pe un scaun din Biroul Oval, în timp ce privește și arata cu degetul spre privitorul piesei - este doar cea mai recentă descoperire bizară care apare in public, in scandalul Epstein.
 
"În 2012, ca student la Academia de Artă din New York, am pictat imagini cu președinții Bill Clinton și George W. Bush, ca parte a tezei mele de master", a spus artistul Petrina Ryan-Kleid pentru Fox News . ”Când școala a organizat o strângere de fonduri la Tribeca Ball în acel an, mi-au vândut tabloul unuia dintre participanți. Habar n-aveam cine era cumpărătorul la acea vreme. La fel ca în majoritatea tablourilor mele, am pierdut complet urmărirea acestei piese când a fost vândută acum șapte ani. Așadar, a fost o surpriză imensă să aflu că se afla în casa lui Epstein. "
 
Tabloul, „Parsing Bill”, care a atârnat în casa lui Epstein din Manhattan, este doar cel mai recent detaliu care ridică îngrijorări cu privire la conexiunea Clinton-Epstein. Întrebările legate de prietenia celor doi și de ce au făcut fostul președinte și pedofilul condamnat împreună ii vizează de ceva timp pe amândoi. Deși Clinton a recunoscut că a zburat în avionul privat al lui Epstein în patru călătorii legate de evenimente pentru Fundația Clinton, jurnalele de zbor indică alte două călătorii și un total de 27 de zboruri in care Clinton era pasager.
 
Un reprezentant pentru Clinton a negat cu strictețe că fostul președinte ar fi avut cunoștință de activitățile ilicite ale lui Epstein și a insistat că întâlnirile perechilor au avut loc cu câțiva ani înainte ca Epstein să încheie un acord de recunoaștere controversat pentru acuzațiile din 2008 că a avut contact sexual cu o minoră în Florida.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...