Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Cătălin Predoiu  (Foto: Arhivă)

Ministrul Cătălin Predoiu (Foto: Arhivă)

Au fost demiși directorii închisorii de unde a fost eliberat criminalul care a incendiat fata

Cei doi directori ai penitenciarului din Turnu Severin au fost demiși prin ordin al ministrului Justiției, Cătălin Predoiu.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, i-a eliberat din funcții pe cei doi directori ai penitenciarului din Drobeta Turnu Severin, care au emis avizul pozitiv - cu caracter consultativ - pe baza căruia criminalul Ion T. a fost pus în libertate condiționată.

Ministrul Predoiu a solicitat, pe de altă parte, ca acest aviz pozitiv să fie cercetat de Inspecția Judiciară.

Amintim că, după ce a fost eliberarat condiționat din penitenciarul de la Turnu Severin, criminalul a dat foc unei fete de 17 ani din județul Mehedinți, iar fata este acum în spital, cu arsuri pe 90 la sută din suprafața corpului, în stare extrem de gravă.

Criminalul se afla în închisoare după ce fusese găsit vinovat de uciderea, la vârsta de 18 ani, a cinci persoane.

Comentarii

loading...