Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Averea de 577 milioane dolari a lui Jeffrey Epstein, pe mâna unor necunoscuți

Averea de 577 milioane dolari a lui Jeffrey Epstein, pe mâna unor necunoscuți

Cu două zile înainte de a se sinucide în închisoare, omul de afaceri Jeffrey Epstein a semnat un testament prin care a încredințat toată averea sa, în valoare de circa 577 milioane dolari, unui trust cu beneficiari necunoscuți.

Rl online 0 comentarii

Cu două zile înainte de a se sinucide în închisoare, omul de afaceri Jeffrey Epstein a semnat un testament prin care a încredințat toată averea sa, în valoare de circa 577 milioane dolari, unui trust cu beneficiari necunoscuți, conform „New York Post“, care citează documente judiciare, relatau marți AFP și DPA.

Potrivit acestor documente, înregistrate în Insulele Virgine americane, Epstein și-a încredințat averea unui trust numit „Trust 1953“, scrie ziarul.

O astfel de metodă este folosită în mod obișnuit pentru a proteja confidențialitatea beneficiarilor, conform unui avocat citat de „New York Post“.

Niciun beneficiar nu este numit în testament, care identifică doar persoanele responsabile de executarea acestuia, a menționat ziarul.

În testament, vasta reședință a omului de afaceri din Manhattan –unde acesta ar fi abuzat numeroase fete tinere, inclusiv minore – este evaluată la aproape 56 milioane dolari; ranch-ul său din New Mexico – la 17 milioane dolari; proprietatea sa din Paris – la 8,6 milioane dolari, iar cele două insule pe care le deținea în Insulele Virgine (Little St. James Island, numită de unii „Insula pedofiliei“, şi Great St. James Island, cumpărată recent şi unde plănuia să lucreze) sunt evaluate la circa 85 milioane dolari în total.

La aceste bunuri imobiliare se adaugă circa 307 milioane dolari în acțiuni și alte investiții, 56 milioane dolari în numerar şi 18,5 milioane dolari valoarea avioanelor sale private, bărci și mașini, potrivit ziarului.

Documentele depuse includ şi o copie a certificatului de deces al omului de afaceri, datată 15 august, fără a se preciza cauza morții sale. Biroul medicului legist din New York a confirmat pe 16 august că Jeffrey Epstein s-a sinucis prin spânzurare, arată Agerpres.


Comentarii

loading...