Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avocatul familie Melencu ar putea fi acuzat de obstrucționarea justiției

Avocatul familie Melencu ar putea fi acuzat de obstrucționarea justiției

Avocatul familie Melencu ar putea fi acuzat de obstrucționarea justiției

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că avocatul este cel care ar fi inoculat familiei Melencu ideea potrivit căreia procurorii DIICOT vor să preleveze probe biologice de la mama Luizei ca să le ”planteze” apoi pe rămășițele găsite în liziera de lângă Caracal.

Rl online 0 comentarii

Procurorii DIICOT l-ar putea pune sub acuzare pentru obstrucționarea Justiției pe Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, au declarat anterior pentru G4media.ro surse judiciare. Avocatul este cel care ar fi inoculat familiei Melencu ideea potrivit căreia procurorii DIICOT vor să preleveze probe biologice de la mama Luizei ca să le ”planteze” apoi pe rămășițele găsite în liziera de lângă Caracal și despre care suspectul Gheorghe Dincă susține că ar aparține Luizei.

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută din luna aprilie și care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, spune că a acceptat să-i fie recoltate probe biologice.

„După îndelungi discuții cu familia, am hotărât să fiu de acord cu condițiile următoare: să fie de față domnul avocat Tonel Pop la recoltare, să fiu dusă cu mașina la București pentru recoltare de către organele de anchetă pentru că nu am posibiliăți materiale”, a declarat sâmbătă mama Luzei Melencu într-o intervenție telefonică într-o intervenție telefonică la Antena 3.

NML a eșuat în încercarea de a extrage probe ADN din resturile umane din pricina faptului că erau foarte arse. Săptămâna trecută, procurorii DIICOT au trimis resturile osoase în SUA, la FBI, pentru a realiza o nouă expertiză ADN, de această dată mitocondrial (care stabilește filiația maternă).

Potrivit unor surse judiciare, specialiștii FBI au solicitat DIICOT noi probe biologice de comparație de la mama Luizei. E vorba de mostre de salivă ce vor fi prelevate de la femeie prin periaj bucal. Aceleași surse au explicat G4media.ro că au mai fost prelevate o dată probe de salivă de la mama Luizei, însă aceste probe au fost folosite la INML și apoi au fost distruse, conform procedurii. Prin urmare, acum este nevoie de noi probe de salivă de la mama fetei pentru a fi trimise la FBI.

Comentarii

loading...