Bistriţa: 12 persoane suspectate de constituirea unui grup organizat cu trafic de droguri

Bistriţa: 12 persoane suspectate de constituirea unui grup organizat cu trafic de droguri

Procurorii şi poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au făcut 22 de percheziţii la persoane suspectate de constituirea unui grup organizat specializat în trafic de droguri şi etnobotanice, 12 persoane fiins reţinute.

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Procurorii şi poliţiştii au făcut 22 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Cluj ocazie cu care au fost gasite însemnate cantitati de droguri si substante cu efect psihoactiv, inclusiv 3 culturi de canabis (indoor si outdoor), sume de bani insemnate si alte materiale aferente – grindere, cantare, foite, ambalaje.

În urma acţiunii au fost reţinte 12 persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile să producă efecte psihoactive.

”În cauză există suspiciunea rezonabilă că  în cursul anului 2016  inculpatul Călugăr Vasile-Florin, zis „Taxi” împreună cu inculpaţii Grigore Liviu-Saul şi Frişan Cosmin-Ioan au constituit un grup infracţional organizat în scopul de a comercializa pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud  cannabis şi substanţe cu efect psihoactiv. În timp, la grupul astfel constituit, au aderat şi alte persoane, activitatea extinzându-se pe raza mai multor localităţi de pe raza judeţului   Bistriţa-Năsăud”, anunţă DIICOT.

Potrivit procurorilor, Călugăr Vasile Florin, Grigore Liviu Saul, Frişan Cosmin Ioan, Scurtu Sebastian Adrian, Pop Nicolae Ionuţ, Ionaşcu Andrei, Pantea Ciprian Claudiu Florin, Călini Marius Mihai şi Bălăncan Dorin-Flaviu sunt prezentaţi, vineri, Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii

loading...