Braşov: Percheziţii la persoane suspectate de deturnarea unor licitaţii publice

Braşov: Percheziţii la persoane suspectate de deturnarea unor licitaţii publice

Poliţiştii din Braşov fac, marţi, zece percheziţii şi pun în aplicare şapte mandate de aducere, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la deturnarea licitaţiilor publice.

Rl online 0 comentarii

Poliţiştii de investigarea criminalităţii economice din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, fac, marţi, zece percheziţii la domiciliile unor persoane şi la punctele de lucru aparţinând mai multor societăţi comerciale din judeţele Prahova şi Ialomiţa, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la deturnarea licitaţiilor publice.

”Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2018, administratorii firmelor s-ar fi prezentat, în grup, la licitaţii publice, după ce în prealabil ar fi convenit asupra celui care urma să îşi adjudece bunul licitat, la un preţ mult mai mic decât dacă licitaţia s-ar fi desfăşurat  în condiţii normale. Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracţională urmează a fi stabilit la finalizarea cercetărilor”, anunţă Poliţia Judeţeană Braşov. 

Poliţiştii vor duce la audieri un număr de şapte persoane.

La activităţi participă poliţişti din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Prahova şi Ialomiţa.

Comentarii

loading...