Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a vorbit pe telefon cu un șef din Poliție

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a vorbit pe telefon cu un șef din Poliție

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a vorbit pe telefon cu un șef din Poliție

Șeful Serviciului Permise Olt a fost audiat, ca martor, în dosarul tragediei din Caracal, pentru că pe telefonul lui Dincă ar fi fost găsite mai multe apeluri cu el.

Rl online 0 comentarii

Șeful Serviciului Permise Olt a fost audiat, ca martor, în dosarul tragediei din Caracal, pentru că pe telefonul lui Dincă ar fi fost găsite mai multe apeluri cu el, informează Realitatea TV.

Potrivit unor surse, acestea s-ar fi întins pe o perioadă mai mare de timp. Florin Hoară ar fi spus că discuțiile erau legate de cumpărarea unui teren.

Într-o declarație pentru Mediafax, Hoară a confirmat audierea, însă nu a dat mai multe informații.

Anchetatorii au apelat la sprijinul FBI pentru analizele genetice în cazul Luizei Melencu, dar și pentru stabilirea profilului psihologic al lui Gheorghe Dincă. Mai exact, DIICOT vrea stabilirea ADN-ului mitocondrial în cazul Luizei Melencu (care stabilește filiația maternă) și pentru profiling.

 
DIICOT a transmis, vineri, în Statele Unite o cerere de asistență judiciară internațională prin care a solicitat sprijinul FBI în vederea efectuării unei expertize genetice pentru stabilirea ADN-ului mitocondrial în cazul Luizei Melencu (care stabilește filiația maternă) și pentru profiling, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

Potrivit acestora, o comisie rogatorie a plecat deja spre Statele Unite prin intermediul Ministerului Justiției. Expertiza ADN realizată de Institutul de Medicină Legală din București a eșuat.

Șeful DIICOT Felix Bănilă a explicat miercuri de ce a ales să apeleze la ajutorul specialiștilor americani.

Citește totul despre:

#dincă #caracfal

Comentarii

loading...