Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CCR, anunț de ultimă oră în conflictul dintre Savonea și Birchall

CCR, anunț de ultimă oră în conflictul dintre Savonea și Birchall

Curtea Constituţională a României anunţă că a stabilit data de 30 octombrie ca termen pentru ca părţile să-şi exprime punctul de vedere în scris, în cazul sesizării preşedintelui CSM, Lia Savonea, împotriva ministrului Justiţiei, Ana Birchall.

Rl online 0 comentarii

Curtea Constituţională a României anunţă că a stabilit data de 30 octombrie ca termen pentru ca părţile să-şi exprime punctul de vedere în scris, în cazul sesizării preşedintelui CSM, Lia Savonea, împotriva ministrului Justiţiei, Ana Birchall. Termenul pentru şedinţa de judecată se va stabili ulterior.

Preşedintele CSM, Lia Savonea, a anunţat săptămâna trecută că va sesiza CCR în privinţa unui conflict juridic de natură constituţională generat de acţiunile ministrului Justiţiei, Ana Birchall, pe care o acuză de "ingerinţă gravă în activitatea procurorilor" şi "acţiuni de subminare a autorităţii CSM".

Citește totul despre:

#ccr #ana birchall #savonea

Comentarii

loading...