Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Chef ilegal în orașul Voluntari. Au intervenit trupele speciale

Poliţiştii oraşului Voluntari, poliţişti locali şi polițiști din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov au intervenit pentru oprirea unei petreceri care încălca restricțiile legate de combaterea pandemiei.

Mihai Diac 0 comentarii

Poliţişti și polițiști locali din oraşul Voluntari, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov au intervenit pentru oprirea unei petreceri care se desfășura cu încălcarea restricțiilor legate de combaterea pandemiei.

Acțiunea în forță a fost declanșată după ce poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu privire la faptul că, într-un local din oraș, se desfăşoară o petrecere privată, unde nu sunt respectate normele impuse pentru limitarea răspândirii SARS CoV-2, informează, duminică, un comunicat al IPJ Ilfov.

În final, poliţiştii și polițiștii locali au identificat persoanele participante şi au aplicat faţă de acestea 43 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare totală de 23.500 de lei. Două dintre aceste sancţiuni, în cuantum de 4.000 de lei, au fost aplicate organizatorilor.

Comentarii

loading...