Claudiu Manda  (Foto: Arhivă)

Claudiu Manda (Foto: Arhivă)

Comisia parlamentară SRI intervine în scandalul de la DNA Ploieşti

Comisia parlamentară de control asupra SRI intervine în scandalul de la DNA Ploieşti, după dezvăluirile făcute de fostul deputat PSD Vlad Cosma.

Mihai Diac 0 comentarii

Comisia parlamentară condusă de Claudiu Manda (PSD) va solicita SRI să precizeze dacă un bărbat, menționat în înregistrări cu numele Dragoș, este angajat al SRI.

"Legat de scandalul din ultimele zile, Comisia s-a sesizat şi a hotărât să trimitem către SRI o adresă în care să întrebăm dacă domnul Dragoş la care făcea referire Mircea Negulescu era angajat al SRI şi dacă da, care era natura relaţiei dintre SRI şi unitatea de Parchet. Ne-am sesizat pentru că am văzut în spaţiul public o astfel de referire că Dragoş era ofiţer SRI", a declarat, marți, senatorul Claudiu Manda.

În înregistrările prezentate de Antena 3, procurorul DNA Mircea Negulescu (în prezent suspendat) vorbeşte la telefon cu un bărbat indicat drept Dragoş, căruia îi cere să verifice dacă un număr de telefon este activ şi dacă persoana care îl foloseşte este sau nu în România.

Interlocutorul lui Negulescu, numit Dragoș, pare să accepte cererea acestuia, urmând a rezolva solicitarea procurorului.

Comentarii

loading...