Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Contraatac al DNA: Două firme ale lui Sebastian Ghiţă, blocate

Tribunalul Prahova a prelungit, din nou, cu încă 60 de zile, interdicţia iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmelor Asesoft International SA şi Teamnet International SA, controlate de fostul deputat Sebastian Ghiţă.

Rl online 0 comentarii

Ploieşti şi a prelungit cu 60 de zile măsura preventivă a interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare faţă de inculpatele persoane juridice SC Asesoft International SA şi SC Teamnet International SA, decizia nefiind definitivă, conform Agerpres.

Într-un alt proces, Tribunalul Prahova a dispus, la începutul lunii martie, intrarea în procedura generală a falimentului a SC Asesoft International SA şi dizolvarea societăţii. Decizia a fost atacată cu apel de procurorii DNA Ploieşti, în condiţiile în care exista deja o hotărâre judecătorească prin care se interzice iniţierea procedurii de dizolvare sau lichidare a acestei firme. Pe 29 martie anul trecut, DNA Ploieşti a pus sub acuzare societăţile Asesoft International SA şi Teamnet International SA pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la trafic de influenţă în formă continuată şi spălare a banilor în formă continuată.

Tot atunci, DNA a pus sechestru pe bunurile imobile aparţinând celor două companii, până la concurenţa sumelor de 13.299.972 lei, respectiv 23.195.578 lei. SC Asesoft International SA şi Teamnet International SA sunt două dintre firmele controlate de fostul deputat Sebastian Ghiţă, cercetat sau trimis în judecată în mai multe dosarele penale instrumentate de DNA.

Comentarii

loading...