10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCrimă oribilă în Olt: bătrână de 98 ani bătută, violată și ucisă...

Crimă oribilă în Olt: bătrână de 98 ani bătută, violată și ucisă într-un mod sălbatic

O crimă oribilă s-a produs în comuna Vulturești, județul Olt. O bătrână în vârstă de 98 ani a fost bătută să spună unde are bani ascunși, violată sălbatic și apoi sugrumată până și-a dat ultima suflare.

Autorul oribilei crime are doar 19 ani, este din aceeași localitate cu victima și a fost reținut marți noapte de procurorii din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Olt pentru comiterea în noaptea de duminică spre luni a infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată, omor calificat și viol.

„Profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) şi stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenţia de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii şi picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit.

În continuare, profitând de aceeaşi stare de vulnerabilitate a victimei, a întreţinut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze, după care i-a introdus în vagin un corp dur, respectiv bastonul de care victima se folosea pentru deplasare, iar, în final, a sugrumat victima cu consecinţa fracturii de os hioid, fapt ce determinat decesul, conform concluziilor preliminare întocmite de către SJML Olt.”, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Oamenii legii au stabilit că tânărul se afla la momentul comiterii oribilei crime sub influența consumului de anumite substanțe, posibil țigară/joint. Criminalul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....
Ultima oră
Pe aceeași temă