Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Criminalistul Dan Antonescu își expune perspectiva legată de apariția unui nou acuzat în Caracal

Criminalistul Dan Antonescu își expune perspectiva legată de apariția unui nou acuzat în Caracal

Expertul Criminalist, Dan Antonescu, a punctat, după ce DIICOT a arestat un al doilea agresor în cazul Caracal care a violat-o pe Luiza Melencu, că este un beneficiu pentru anchetă.

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Iar asta pentru că el va da anchetatorilor mai multe informații despre Gheorghe Dincă pentru a primi o pedeapsă mai mică, așa cum prevede Codul Penal.

”Toți care facem ceva lăsăm urme. Și acest suspect a lăsat urme biologice. Și așa s-a ajuns la anchetara lui.


Asta nu duce la complicitate cu Dincă și pentru celelalte fapte. Problema e alta! Se arată caracterul josnic al acestor oameni. Dar aceștia nu sunt oameni... Sunt tulburați de alcool care îi face să comită aceste fapte.

Prezența lui Ștefan repzentă un beneficu în dosar. Sunt convins că știe mai multe despre Dincă.  Și va vorbi în fața procurorilor tocmai pentru a–și ușura pedeapsa.  Așa prevede Codul Penal și cred că așa va fi convins și de avocații săi”, a spus Dan Antonescu, expert criminalist, conform Știripesurse.ro.

DIICOT a anunţăt că a reţinut un bărbat de 46 de ani, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, tânăra răpită de Gheorghe Dincă în Caracal, în luna aprilie. Este vorba despre Ştefan Risipiceanu, un vecin al lui Dincă, care a apărut şi în interviuri televizate în ultimele luni, având arsuri pe mâini. Mai multe detalii aici.

Comentarii

loading...