Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

CSM: Decizie radicală împotriva unui judecător controversat. Ce riscă postul Realitatea Tv

Secția de judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis miercuri suspendarea pentru 6 luni din magistratură a judecătoarei Mariana Moncea, cea care de 7 ani judecă dosarul insolvenței Realitatea Media, cu majoritate de voturi.

Rl online 0 comentarii

Unul din membrii CSM a făcut opinia separată considerând chiar că măsura necesară este de excludere din magistratură. Decizia poate fi atacată în instanţă.

Avocatul Gheorghe Piperea a afirmat pentru B1TV că el se aştepta ca aceasta să fie exclusă din magistratură.

"Este surprinzător, eu mă aşteptam la soluţia cea mai drastică, excluderea din magistratură.", a afirmat Gheorghe Piperea.

Avocatul susţine că acum există şanse foarte mari ca televiziunea Realitatea TV să intre în faliment.

"În orice caz, situaţia dosarul de insolvenţă a televiziunii Realitatea este în momentul acesta descâlcită, dacă există elemente şi şanse să fie salvată atunci vor fi valorificate sau dacă este situaţie de faliment, cum spun eu de câţiva ani, atunci se va decide mai repede decât a putut să permită acest judecător sindic. Nu spun acest lucru pentru că îmi doresc, ci pentru că nu există altă soluţie atât din punct de vedere al datoriilor către Fisc pe care le face în fiecare lună cât şi din punctul de vedere al jocului concurenţei", a precizat Piperea.

Comentarii

loading...