7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCum a fost cercetat atacul lui Eugen Stan din decembrie 2016

Cum a fost cercetat atacul lui Eugen Stan din decembrie 2016

Viorel Radu, fostul șef al Secției 18 din Capitală, secția unde a fost adus dosarul lui Eugen Stan, din decembrie 2016, face dezvăluiri incendiare în acest caz. Viorel Radu a declarat că Eugen Stan a fost prins de polițiști, în flagrant, în scara blocului unde a agresat o femeie. Polițistul a fost luat de la bătaie de rudele femeii, care au sunat și la 112.

”Eugen Stan a fost prins de către martorii oculari care de altfel au fost audiați în aceeași noapte, a fost condus la sediul secției de poliție de agenții de poliție, iar atunci a fost legitimat și s-a stabilit, cu certitudine, că era agent de poliție, la Brigada Rutieră”, a spus fostul șef al Secției 18 din Capitală.

Acesta a adăugat că informațiile privind acel incident au fost transmise către dispeceratul Poliției Capitalei încă din acea noapte, ele ajungând la toate structurile din municipiul București.

“Nota telex a fost transmisă în aceeași noapte, iar într-o rubrică se specifica faptul că este vorba despre un agent de poliție. Nota a ajuns la dispeceratul poliției Capitalei și a fost diseminată tuturor structurilor din municipiul București”, a declarat Viorel Radu la Antena 3.

Viorel Radu a confirmat, de asemenea, că propunerea de clasare a cazului a venit de la Secția 18, de la lucrătorul care a instrumentat cauza, dar nu a putut certifica faptul că unele dintre motivele pentru care s-a decis clasarea cazului ar fi fost că Eugen Stan era beat și că era bolnav de diabet.

 

Cele mai citite

Irina Begu, victorioasă la revenirea în circuit

Irina Begu a revenit în circuitul profesionist de tenis după o absență de șapte luni cu o victorie. Românca de 33 de ani s-a...

Ciolacu: România va avea cea mai mare creştere economică din Europa în 2024

România va avea "cea mai mare" creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...
Ultima oră
Pe aceeași temă