Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dana Gîrbovan  (Foto: Cotidianul)

Dana Gîrbovan (Foto: Cotidianul)

Dana Gîrbovan, președinte UNJR: Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie este necesară

Preşedintele UNJR, Dana Gîrbovan, afirmă că Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie este necesară pentru a împiedica existenţa unor cazuri precum cel al judecătoarei Gabriela Bârsan, găsită nevinovată după mai mulţi ani în care a fost suspendată din magistratură.

Mihai Diac 0 comentarii

Magistratul Dana Gîrbovan, șefa Uniunii Naționale a Judecătorilor din România (UNJR), susţine, într-o postare pe Facebook, că Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie este necesară pentru a împiedica repetarea unor cazuri precum cel al judecătoarei Gabriela Bârsan.

"Sunt şi în prezent dosare deschise în care judecători sunt anchetaţi şi chemaţi la DNA pentru a da explicaţii exact pe modul în care îşi instrumentează dosarele", avertizează judecătoarea Dana Gîrbovan.

Comentarii

loading...