Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir: "Dosarul Microsoft. Gravă incompetență și neglijență"

Daniel Dragomir: "Dosarul Microsoft. Gravă incompetență și neglijență"

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, o acuză pe Codruța Koveși de incompetență în administrarea unuia dintre cele mai mari dosare de fraudă de după Revoluție: o pagubă de 100 de milioane de euro pentru contribuabilul român.

Iulian Budușan 0 comentarii

"Doamna Kovesi a început să își ascundă urmele. Doamna Kovesi nu are o mâță în sac, are un stol de bufnițe.Dacă cei care au comis abuzuri în toți acești ani se gândesc că vor scăpa, se înșală amarnic. 

Ultimele evoluții în dosarul Microsoft ne arată că cel mai mare fake news al ultimilor ani se numește Laura Codruța Kovesi.

După ce am dezvăluit în conferința de presă România 3.0, din decembrie 2017, mandatul obținut în dosarul Microsoft timp de 6 luni în anul 2014, în plină campanie electorală pentru președinte, observăm un fapt cutremurător: DNA ne spune prin comunicat că faptele s-au prescris la 21.10.2014, dar vedem din Mandat că judecătorul ÎCCJ Valentin Șelaru a aprobat un mandat prin Încheierea nr. 217 din 02.10.2014 care a avut valabilitate până la 06.11.2014.

Un act grav de poliție politică.

Le-aș sugera tuturor celor care au fost informați de DNA cu privire la supravegherea din acest mandat să formuleze, conform art. 145 alin.2 și alin.3, cerere pentru a lua la cunoștință de conținutul proceselor verbale în care sunt consemnate activitățile de supraveghere tehnică și/sau de a asculta convorbirile, comunicările sau conversațiile ori să vizioneze imaginile rezultate din activitatea de supraveghere tehnică.
E dreptul lor legal.

Vor avea mari suprize", își încheie postarea pe Facebook Daniel Dragomir.

Comentarii

loading...