20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDaniel Dragomir: numărul de șase milioane de interceptări va fi mult depășit

Daniel Dragomir: numărul de șase milioane de interceptări va fi mult depășit

Acest lucru este posibil din cauza faptului că deocamdată nu se cunoaște de către opinia publică numărul de mandate puse în aplicare în 2015, 2016 și 2017, adică anii abuzurilor, scrie Daniel Dragomir pe blogul său, România 3.0.

Iată postarea integrală a fostului ofițer al Serviciului Român de Informații:

“Am urmărit cu vădit amuzament ieșirea purtătorului de cuvânt al SRI pe Facebook.

 Pentru moment voi face doar trei comentarii:

1. Numărul real de mandate puse în aplicare de SRI îl găsiți mai jos. Este de 248.711. Radu Tudor a pus din fiecare Raport anual al serviciului (2005-2014) numărul. Astea sunt cifrele raportate Parlamentului.

Suntem în 2018. Cum se face că pe banii noștri publici nu știm cât s-a ascultat în 2015, 2016 și 2017 adică anii abuzurilor. Se cutremură țara? Se va cutremura.

Vom vedea că cifra de 6 milioane va fi mult depășită. Că să nu mai vorbim de terții interceptați pe lângă ținte.

2. Am înțeles bla bla-ul cu <în serviciul cetățenilor>.

Dumbravă și acoliții lui, uneltele lui Coldea mai sunt pe acolo? Tot în “serviciul cetățenilor”?

3. În final am observat declarația că SRI își menține determinarea de a coopera cu Comisia de control.

Eu știam că în țările democratice serviciile se află sub controlul Parlamentului, nu cooperează cu comisiile, căci nu au vreun protocol secret cu Parlamentul. Sper.

Și mai știam că șefii serviciilor sunt votați de Parlament. Nu că membrii comisiilor de control erau aleși de generalii din servicii. Sper.

În rest,  într-o țară în care abuzul și penibilul sunt la ordinea zilei, nu vom lăsa chiar și un mesaj pe Facebook al purtătorului de cuvânt al SRI să ne strice ziua de 1 iunie.

Vin vremuri grele, dar depinde de oameni să facă vremurile, nu de vremuri să-i facă pe oameni”.

Cele mai citite

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Renunțarea la sobele cu lemne, inepții. “Cu ce să ne încălzim? Curent electric? Ăla pe care am ajuns să îl importăm la prețuri astronomice?”,...

Partidul S.O.S al Dianei Șoșoacă susține că românii nu se pot încălzi cu "curentul electric importat la prețuri astronomice", ci este nevoie de sobele...

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...
Ultima oră
Pe aceeași temă