16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDe două luni, medicii de la vaccinare n-au fost plătiți, anunță Valeriu...

De două luni, medicii de la vaccinare n-au fost plătiți, anunță Valeriu Gheorghiță

În ultimele două luni, niciun medic de la centrele de vaccinare anti – Covid din România n-a mai fost plătit pentru această activitate, a declarat, luni, 15 martie 2021, colonelul dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti – Covid din România.

Într-o convorbire telefonică la un post de televiziune, colonelul dr. Valeriu Gheorghiță a făcut această precizare răspunzând la întrebarea moderatorului emisiunii. Valeriu Gheorghiță a recunoscut că neplata medicilor a afectat toate centrele de vaccinare anti – Covid din România.

“Practic nimeni nu a fost plătit până la etapa actuală”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Valeriu Gherghiță a precizat că plata personalului de la centrele de vaccinare ar trebui asigurată de Ministerul Sănătății. El nu a explicat de ce se înregistrează această problemă financiară și nici nu a indicat în ce mod se va rezolva.

Declarația coordonatorului campaniei de vaccinare intervine chiar în ziua în care, în România, a început cea de-a treia etapă a campaniei de imunizare anti – Covid, etapă în care se poate înscrie la vaccinare orice cetățean român, fără nicio restricție.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

GALERIE FOTO. Sexy-fotbalista Madelene Wright, cu biciul în mână în fața fanilor

Sexy-fotbalista Madelene Wright le-a crescut pulsul admiratorilor de pe Instagram cu cea mai recentă postare, în care și-a promovat pagina de OnlyFans cu ajutorul...

NATO a exersat trimiterea rapidă a trupelor în România

Conducerea NATO a verificat capacitatea de a-și trimite rapid trupele în România, prin Slovenia și Ungaria, în cadrul unui exercițiu care s-a numit Eagle...

MApN anunță că NATO a efectuat un amplu exercițiu de dislocare a trupelor în Slovenia, Ungaria și România

Ministerul Apărării Naționale(MApN) a anunțat joi că Alianța Nord-Atlantică, prin intermediul Corpului de Dislocare Rapidă Italia (NRDC-ITA) a desfășurat, în perioada 15-24 aprilie, exercițiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă