Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Descinderi la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni precum tâlhăria și traficul de droguri

Descinderi la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni precum tâlhăria și traficul de droguri

Ieri, pe întreg teritoriul țării a avut loc o acțiune de amploare a Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu structurile teritoriale, pentru identificarea persoanelor care dețin ilegal arme și aparțin unor grupări infracționale sau se află în stare conflict

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Ca urmare a acțiunii de ieri sunt cercetate 40 de persoane pentru săvârșirea unor infracțiuni privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Totodată, au fost indisponibilizate 33 de arme, 330 de cartușe și peste 8.500 de proiectile destinate armelor tip airsoft. S-au aplicat 53 de sancțiuni contravenționale în cuantum de peste 130.000 de lei.

În ceea ce privește menținerea ordinii și siguranței publice la nivelul întregii țări, ultimele 24 de ore, au acționat aproximativ  9.000 de polițiști și 3.000 de jandarmi, fiind constituite peste 4.500 de patrule. Efectivele Ministerului Afacerilor Interne au intervenit la peste 3.600 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost prinși în flagrant delict 130 de autori de infracțiuni și au fost depistate 8 persoane urmărite național sau internațional.

Poliția Română a organizat 400 de acțiuni de prevenire și combatere a faptelor ilegale, în urma cărora au fost aplicate aproape 8.000 de sancțiuni contravenționale și au fost confiscate bunuri în valoare de peste 140.000 de lei.

De asemenea, ieri, în municipiul București, în cadrul dispozitivelor rutiere special constituite au fost verificate 320 de autovehicule, fiind aplicate 150 de sancțiuni contravenționale. Tot în urma acestei operațiuni din Capitală, au fost indisponibilizate 30 de autoturisme și constatate 5 infracțiuni, printre care infracțiunea de conducere sub influența unor substanțe psihoactive.

Activitățile de ieri și de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor dispuse de conducerea Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea criminalității de orice fel.

Comentarii

loading...