15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDIICOT a capturat peste două kilograme de droguri în județul Suceava

DIICOT a capturat peste două kilograme de droguri în județul Suceava

În aceeaşi zi, Tribunalul Suceava a decis arestarea suspectului pentru 30 de zile, informează DIICOT.

în cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpatul a deţinut în locuinţa sa aproximativ 2.300 grame de canabis, cu scopul de a fi oferit spre vânzare.

În cursul zilei de 23 decembrie cel în cauză a fost depistat în trafic, de către organele de poliţie, având asupra sa 1.024,1 grame, din cele menţionate anterior, cantitate pe care urma să o comercializeze.

Tot pe 23 decembrie a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului Constantin Teodorescu din comuna Volovăţ, judeţul Suceava, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Suceava împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul BCCO Suceava, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de aproximativ 1.300 grame de fragmente vegetale, ce prezintă caracteristicile plantei de canabis, precum şi sumele de 12.000 de lei, 3.060 de euro şi 40 de lire sterline.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale. La acţiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – IPJ Bacău.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă