Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: DIICOT

FOTO: DIICOT

Droguri pentru adolescenți: o doză la preț de cocktail

Mai mulți traficanți de droguri au fost prinși de Poliție. Ei plasau droguri la prețuri între 30 și 50 lei pentru un plic.

Petronel Tudor 0 comentarii

Șapte persoane suspectate de trafic de droguri au fost reținute și 23 audiate în județele Gorj, Dolj și Argeș într-un dosar de trafic de droguri. Polițiștii aveau informații că la începutul anului a fost constituit un grup infracțional organizat ai căror membrii efectuau deplasări la intervale regulate de timp pe raza municipiului Craiova de unde achiziţionau diverse cantităţi de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Drogurile erau transportate în municipiul Târgu Jiu, porţionate, ambalate şi vândute în schimbul sumei de 50 lei/pacheţel, la diverşi consumatori de pe raza judeţului Gorj şi a municipiului Târgu Jiu, cu preponderenţă adolescenţi din cartierul 9 Mai și în imediata apropiere a unui liceu.

”Pe parcursul cercetărilor s-a mai stabilit faptul că, în anul 2020, la nivelul municipiului Târgu Jiu s-a mai constituit un alt grup infracţional organizat. Membrii acestui grup infracţional organizat se aprovizionau cu substanţe active necesare preparării produselor etnobotanice noi de la un inculpatat care, pentru a evita deconspirarea activităţii infracţionale, locuia în diverse imobile închiriate în regim hotelier în municipiul Craiova, oraşul Bechet şi municipiul Piteşti”, au transmis anchetatorii printr-un comunicat DIICOT.

Produsele susceptibile de a avea efecte psihoactive erau porţionate, ambalate şi apoi vândute cu preponderenţă către persoane tinere, de pe raza municipiului Târgu Jiu şi a judeţului Gorj, la preţuri cuprinse între 30 şi 50 lei/doza în funcţie de cantitatea dorită. Între cele două grupuri infracţionale organizate existau interacţiuni şi elemente comune în ceea ce priveşte achiziţionarea şi distribuirea produselor susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Comentarii

loading...