Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fata care l-a reclamat pe vloggerul Colo se află sub protecția Ministerului de Interne

Fata care l-a reclamat pe vloggerul Colo se află sub protecția Ministerului de Interne

Fata care l-a reclamat pe vloggerul Colo și care, ulterior, a fost amenințată de prietenii acestuia se află sub protecția Ministerului de Interne, a anunțat, joi, ministrul Marcel Vela.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, joi, că a contactat-o personal pe fata care l-a reclamat pe vloggerul Colo - reclamație în urma căreia vloggerul este cercetat penal, și în urma căreia, pe de altă parte, fata a primit amenințări din partea simpatizanților lui Colo.

Ministrul de Interne i-a promis fetei că va fi protejată de angajați ai MAI, promisiunea care deja a fost îndeplinită.

"Avem măsuri specifice, pe care, însă, nu le putem anunța public", a precizat ministrul Marcel Vela.

Cu o zi înainte, miercuri, fata declara la un post de televiziune că primește pe internet amenințări similare celor pe care le lansa, anul trecut, și Colo. Acesta spunea că fetele de 16 ani trebuie să fie bătute și violate. În urma acestui tip de mesaje, Colo a fost inițial reținut de poliție, iar acum este cercetat de Polție pentru instigare publică, sub control judiciar. 

Comentarii

loading...