Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mihail Boldea  (Foto: ProTv)

Mihail Boldea (Foto: ProTv)

Fostul deputat Mihail Boldea, acuzat de spălare de bani, a fost achitat

Fostul deputat de Galaţi Mihail Boldea a fost achitat, miercuri, în procesul în care era acuzat de spălare de bani, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Judecătorii Curţii de Apel Iaşi l-au achitat pe Boldea pe motiv că fapta nu a fost comisă cu vinovăţia prevăzută de lege.

Sentința pronunțată miercuri nu este definitivă.

"Instanţa îl achită pe inculpatul Boldea Mihail pentru infracţiunea de spălare de bani, în formă continuată. De asemenea, instanţa o achită pe inculpata Barabanciuc Mihaela pentru infracţiunea de spălare de bani, în formă continuată, dar şi pe inculpatul Hristu George pentru infracţiunea de spălare de bani, în formă continuată. În plus, instanţa o achită pe inculpata persoană juridică SC Geco Clean SRL Şendreni, din judeţul Galaţi, pentru infracţiunea de spălare de bani, în formă continuată", au menţionat, miercuri, judecătorii Curţii de Apel Iaşi.

La sfârşitul anului 2016, Mihail Boldea a fost trimis în judecată în acest dosar alături de fosta lui secretară de la cabinetul parlamentar, Mihaela Barabanciuc, de omul de afaceri George Hristu şi de firma Geco Clean SRL Şendreni.

Comentarii

loading...