14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăFostul deputat PSD, Cristian Rizea, reacție la adresa lui Calotă și Teodorovici:...

Fostul deputat PSD, Cristian Rizea, reacție la adresa lui Calotă și Teodorovici: Curaj DNA!

În ultimele zile, două nume grele din ALDE și PSD au trecut pragul DNA:

 

Sami_Calota-Viorel Mocanu_la DNA

 

  • miercuri, a fost audiat liderul ALDE Teleorman, Sami Calotă. El s-a prezentat la ora 15:00 însoțit de avocatul Viorel Mocanu, fost agent guvernamental al României la CEDO și apărător al Sorinei Pintea, Rovanei Plumb și Sorin Oprescu. Sami Calotă a refuzat să dea explicații presei cu privire la motivul prezenței la DNA.
  • joi, a fost Eugen Teodorovici, care a declarat presei la ieșirea din sediul DNA că a venit să asculte înregistrări dintr-un dosar, mai excat ar fi fost o cerere a sa într-un dosar clasat.

Cristian Rizea, fostul politician PSD, fugit la Chișinău, în urma unei condamnări contestată de acesta, a transmis presei noi dezvăluiri. Politicianul vorbește despre prezența celor doi politicieni la DNA, și se întreabă dacă DNA, chiar a început să lucreze:

,,Să fi început în sfârșit DNA să lucreze ?
Chiar sa îi fi impulsionat atât de tare primul volum din ,,Spovedania Lui Rizea” ?
Păi să începem cu audierea de azi 4 iunie: 
Eugen Orlando Teodorovici vă ia la mișto pe voi jurnaliștii si pe noi fraierii de români , spunându-ne că audierea nu are legătură cu domeniul politic ?! Ba da Orlando are legătură doar cu tine pentru că în calitate de Ministru al Fondurilor Europene ai luat în 2013 o șpagă de 400.000 euro de la afaceriștii Dragoș Bîlteanu și Najib El Lakis așa cum am și prezentat în cartea mea ,,Spovedania Lui Rizea” !
Mai mult ne ,,aburești” spunând vezi doamne că tu ai solicitat sa asculți nu știu ce înregistrări ?! 
Măi mincinosule vezi că aici nu vorbești cu Loredana Constantin ( fostă Văcăroiu) sau Andreea Nicolau ( cunoscută ca Milka) unele dintre amantele tale ,ca să ne vrăjești și pe noi fraierii de români ! 
Păi când vreodată vreun politician se va duce dimineața la DNA cu toată presa la ușă doar ca ,,să asculte niște înregistrări” știind că acea ,,descindere” va reprezenta pentru el un prejudiciu enorm de imagine în ochii opiniei publice ?! …
2) Referitor la audierea din 3 iunie a liderului ALDE Teleorman ,Sami Calotă trebuie să vă devoalez că are legătură cu dosarul penal în care este implicat ofițerul de politie judiciară prins în flagrant pe data de 2 mai 2020 când solicita acea șpagă de 1.100.000 euro de la omul de afaceri Bogdan Savin , patronul Ager Leasing! De unde știu asta ?
Păi cel care i a făcut plângerea penală lui Bogdan Savin este controversatul afacerist Costel Bucur tovarăș de ,,babaroase” ( jocuri de noroc) cu Gigi Becali !  Sami Calotă și Costel Bucur sunt foarte buni prieteni petrecând și vacanțele de vară an de an pe plaja milionarilor de la Caelia unde au și pus la cale ,,combinația” prin care Sami Calotă cunoscând foarte bine zona din MAI unde până de curând a fost consilier ,i l a prezentat lui Costel Bucur pe ofițerul de poliție respectiv care a instrumentat alături de 2  procurori cazul respectiv ! 
Iată cum ați mai aflat un mic capitol și din volumul 2 ,,Spovedania Lui Rizea” !
Uneori e nevoie de un infractor fugar ca Rizea , pentru ca opinia publică să afle ce se întâmplă chiar zilele acestea în Românica ! 😉”

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă