Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Radu Mazăre

Radu Mazăre

Fostul primar Radu Mazăre a primit mandat de arestare în lipsă pentru 30 de zile

Pe numele fostului primar al orașului Constanța, Radu Mazăre, a fost emis. miercuri, un mandat de arestare în lipsă pe 30 de zile.

Mihai Diac 0 comentarii

Magistrații români au emis, miercuri, un mandat de arestare în lipsă pe numele fostului primar PSD al municipiului Constanța, Radu Mazăre.

Față de acestă decizie a magistraților, Radu Mazăre poate face contestație în termen de 48 de ore.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis, miercuri, cererea DNA de emitere a unui mandat de arestare în lipsă pe numele fostului primar Radu Mazăre, după ce acesta a încălcat termenii controlului judiciar şi a plecat în Africa.

Radu Mazăre a anunțat că se află în insula Madagascar, unde este cunoscut drept om de afaceri.

Pe 30 decembrie, IGPR a anunţat că Radu Mazăre, care se afla sub control judiciar, nu s-a prezentat la Poliţia din Constanţa pentru semnarea graficului de prezenţă, fostul edil informându-l pe ofiţerul de caz că se află pe teritoriul statului Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic.

"Conform procedurii, poliţiştii constănţeni au sesizat Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Menţionăm că măsura privind controlul judiciar nu prevedea interdicţia de a părăsi ţara. Pe toată perioada existenţei măsurii preventive a controlului judiciar, poliţiştii nu au constatat încălcări ale obligaţiilor impuse", menţiona IGPR.

Comentarii

loading...