Ghiță: Ştiu cu ce ambasade au lucrat Coldea şi Kovesi

Ghiță: Ştiu cu ce ambasade au lucrat Coldea şi Kovesi

Sebastian Ghiţă a continuat seria atacurilor în rafală la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, dar şi la adresa fostului adjunct SRI, Florian Coldea. Imediat după interviul acordat lui Ion Cristoiu, Ghiţă a intrat în direct la România TV.

Iulian Budușan 0 comentarii

UPDATE 23,45: "Ştiu cu ce ambasade au lucrat", a spus Sebastian Ghiţă, referindu-se la Florian Coldea şi la Laura Codruţa Kovesi.

"Ştiu ce sprijin puternic au şi îmi e clar de ce nu pleacă Kovesi astăzi. Sunt chestiuni pe care trebuie să le facă directorii Serviciului, preşedintele ţării, şefii Camerelor, mecanismele, iată că mai greu, mai dificil, dar încep să funcţioneze”, a declarat Sebastian Ghiţă.

------------------------------------------------------------------------------------------

Ghiţă 'i-a bombardat pur şi simplu pe cei doi. '"Codruţa să ne spună dacă îi dirija pe aceşti oameni, iar Coldea să ne spună de ce se falsificau probele. Era martor la acestea. El era şeful suprem al celui important serviciu din România. Ştia unde zumzăie muştele. A avut o implicare clară în dosare. Sunt nişte criminali.

Cel care s-a luptat cel mai mult cu Florian Coldea să îi oprească aceste orori a fost George Maior. Maior mai reuşea să îi tempereze. Apoi, Coldea a devenit şeful suprem şi o avea pe Kovesi. Coldea nu se simte bine în faţa presei. Nu îi place. El şi Kovesi nu se simt bine de cum i-a adus la lumină Onea şi Portocală", a susţinut Sebastian Ghiţă la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Comentarii

loading...