Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ghiță confirmă acuzațiile Andreei Cosma. IPJ Buzău a certificat declarațiile unui martor inexistent

Ghiță confirmă acuzațiile Andreei Cosma. IPJ Buzău a certificat declarațiile unui martor inexistent

Sebastian Ghiță susține că un expert de la IPJ Buzău ar fi fost cel care a certificat scrisul unui denunţător inexistent. Mai exact, al lui Serghei Petruş, cel despre care s-a spus că ar fi de fapt Vlad Cosma sub acoperire.

Iulian Budușan 0 comentarii

După ce deputatul PSD Andreea Cosma a făcut o interpelare la ministrul de Interne, acuzând că testele poligraf comandate de "unitatea de elită" a DNA ar fi false, ele fiind contrafăcute de cei de la IPJ Buzău, fostul deputat Sebastian Ghiţă plusează. Ghiţă a povestit, într-o intervenţie la România TV, că un expert de la IPJ Buzău ar fi fost cel care a certificat scrisul unui denunţător inexistent. Mai exact, al lui Serghei Petruş, cel despre care s-a spus că ar fi de fapt Vlad Cosma sub acoperire.

"Certificarea faptului că scrisul e al lui serghei petruş e real sau nu e făcută tot la Buzău. La Buzău tot certifică tot ce nu există. A apărut un expert care analizează scrisuri la buzău şi a zis că e scrisul lui Serghei Petruş, un om care nu există .", a povestit Sebastian Ghiţă.

Potrivit informaţiilor publicate de România TV, Andreea Cosma susţine că procurorii apelau adesea la testări la IPJ Buzău, care ar avea aparatură vechea, mult mai uşor de "măsluit", în timp ce în sediul de la Prahova ar exista aparatură modernă.

"Din informaţiile pe care le deţin a rezultat că echipamentul de la IPJ Prahova este unul performant, de ultimă generaţie, în timp ce echipamentul de la IPJ Buzău este unul vechi, neperformant şi permite falsigicarea testului", scrie Andreea Cosma în interpelare.

Comentarii

loading...