Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Înainte să voteze desființarea Secției Speciale, peste zece deputați au fost convocați la DNA

Președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a semnalat un incident produs, miercuri, înainte de votul pentru desființarea Secției Speciale.

Mihai Diac 0 comentarii

Președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a semnalat un incident care s-a produs, miercuri, înainte de votul pentru desființarea Secției Speciale.

Orban a afirmat că, înainte cu 20 - 30 de minute ca parlamentarii să voteze proiectul prin care se desființează SIIJ, peste zece deputați din PNL, aflați în incinta Palatului Parlamentului, au primit apeluri pe telefoanele mobile, prin care erau convocați să se prezinte la sediul DNA Brașov.

Ludovic Orban a precizat că aceste convocări erau cu siguranță false, întrucât nu există o solicitare oficială a DNA cu privire la respectivii deputați PNL.

Președintele Camerei Deputaților a mai precizat că apelurile au fost făcute de pe cel puțin două numere diferite de telefon mobil și că, aproape sigur, acestea sunt numere de cartele preplătite - nu de abonament telefonic.

Ludovic Orban crede că, prin acest procedeu, se urmărea ca deputații PNL să lipsească de la votul pentru desființarea Secției Speciale.

Comentarii

loading...