13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăInstrumentis din Buzău, dat dispărut. Poliția a găsit un bilet de adio

Instrumentis din Buzău, dat dispărut. Poliția a găsit un bilet de adio

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu, mai mulţi poliţişti, jandarmi, dar şi voluntari caută un bărbat de 42 de ani din oraşul Pătârlagele, care este dispărut de acasă de sâmbătă.

Oamenii au luat la pas pădurea din zona aflată în apropiere de locul în care anchetatorii au găsit autoturismul buzoianului.

De asemenea, miercuri, la orele prânzului, a fost solicitat sprijinul pompierilor buzoieni care intervin cu o barcă pneumatică pe lacul de acumulare de la Siriu, în căutarea trupului bărbatului.

Nicolae Barbu, instrumentist în cadrul unei formaţii musicale din judeţul Buzău, este dispărut de acasă de sâmbătă. Familia sa a anunţat Poliţia, iar în urma căutărilor anchetatorii au găsit maşina bărbatului cu care a plecat sâmbătă de la domiciliu.

În automobil, poliţiştii auj descoperit telefonul mobil al buzoianului, dar şi un billet de adio în care ar scrie, potrivit unor surse, că are probleme în familie şi de aceea a decis să şi ia viaţa.

Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă