16 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Intervenție excelentă a Poliției Române. Un hoț de biciclete, prins în flagrant

Polițiști de la Secția 13 din București, însoțiți de jandarmi, au avut o intervenție excelentă în noaptea de vineri spre sâmbătă, reușind să prindă asupra faptului un hoț de biciclete.

Un cetățean care a observat o situație suspectă s-a prezentat, pe timpul nopții, la Secția 13, pentru a anunța ceea ce a văzut. În mai puțin de cinci minute, mai multe echipaje de la Secția 13 au ajuns la blocul unde fusese raportată situația suspectă – deși incidentul nu fusese raportat la 112, ci direct la secția de poliție.

Polițiștii și jandarmii au găsit un bărbat de circa 35 de ani chiar în interiorul unei boxe, de la subsolul blocului, din care intenționa, așa cum a recunoscut ulterior, să fure o bicicletă.

Suspectul a fost dus la secția de poliție și va fi condus în fața procurorului, cu propunerea de arestare preventivă.

Evenimentul din noaptea de vineri spre sâmbătă s-a înregistrat în Sectorul 3 al Capitalei, unde în ultimii ani au fost reclamate foarte multe furturi de biciclete.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă