15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăIoan Neculaie va fi eliberat condiţionat

Ioan Neculaie va fi eliberat condiţionat

Ioan Neculaie a stat după gratii în ultimele şase luni după ce a fost condamnat într-un dosar în care a fost acuzat de încălcarea regimului armelor şi muniţiilor. 

Ioan Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017, după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an şi sase luni, prin contopirea a două sentinţe cu suspendare, pentru omor din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi munţiilor.

Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost prins în noiembrie la Giurgiu, în timp ce încerca să treacă graniţa. Fostul patron al FC Braşov era căutat pentru a fi dus în arestul poliţiei Braşov, după ce Curtea de Apel a dat o sentinţă de doi ani de închisoare cu executare, pentru infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

Ioan Neculaie a fost închis pentru că, în timp ce se afla la vânătoare, a tras câteva focuri de armă spre cauciurile maşinii sale, nervos pe şoferul său.

 Pe lângă sentinţa de doi ani, Ioan Neculaie a fost obligat să achite şi suma de 3000 de lei, cheltuieli de judecată.

Ioan Neculaie deţine fabrica de autocamioane Roman S.A. În urmă cu mai mult de doi ani, a renunţat la echipa de fotbal FC Braşov, pe care o finanţa din 1999. În 2010, averea lui Ioan Neculaie era estimată la suma de 80-82 milioane de euro.

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă