Klaus Iohannis   (Foto: Arhivă)

Klaus Iohannis (Foto: Arhivă)

Ion Cristoiu: SRI a derulat o amplă operațiune pentru propulsarea lui Iohannis la Cotroceni

Jurnalistul Ion Cristoiu consideră, pe baza documentelor prezentate de fostul ofițer Daniel Dragomir, că SRI ar fi derulat o amplă operațiune care l-a propulsat pe Klaus Iohannis în funcția de președinte al României.

Mihai Diac 0 comentarii

Jurnalistul Ion Cristoiu susține, într-un articol publicat în ziarul Gândul, că SRI ar fi derulat, la ultimele alegeri prezidențiale, cele din anul 2014, o operațiune menită să-l "propulseze" pe Klaus Iohannis în funcția de președinte al României.

Cristoiu spune că a ajuns la această concluzie după ce a văzut documentele scoase la iveală de către Daniel Dragomir, fost locotenent-colonel în cadrul SRI.

"Se știe că SRI, prin Florian Coldea, a pariat pe Klaus Iohannis, dar a avut și interesul scoaterii din joc a unor candidați precum Elena Udrea. Documentele prezentate de Daniel Dragomir ridică din nou problema ușurinței cu care magistrații au devenit complici ai abuzurilor SRI (...) Câte mandate abuzive pe siguranță națională au fost date deja de dragul lui Klaus Iohannis? Câte vor mai fi date până la alegerile din 2018?", se întreabă Ion Cristoiu.

Comentarii

loading...