Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

AUDIO Kovesi: "Protocolul DNA s-a aplicat și când era Daniel Morar procuror-șef"

AUDIO Kovesi: "Protocolul DNA s-a aplicat și când era Daniel Morar procuror-șef"

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat în direct la Europa FM că protocolul de colaborare a DNA cu SRI s-a aplicat și atunci când Daniel Morar a condus DNA.

Iulian Budușan 0 comentarii

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat în direct la Europa FM că protocolul de colaborare a DNA cu SRI s-a aplicat și atunci când Daniel Morar a condus DNA.

„Cu aprobarea dlui Morar, protocolul a fost multiplicat și toti procurorii din subordine au primit copii. Exista dovezi scrise că acest protocol s-a aplicat, iar Daniel Morar, în calitate de procuror general, nu a denunțat niciodată acest protocol, ca fiind ilegal” – a declarat Kovesi.

Procurorul șef al DNA a explicat că, atunci când a fost întocmit protocolul cu SRI, s-a constituit un grup de lucru, din care au făcut parte procurori din mai multe structuri. „A fost, inițial, întocmit un proiect de protocol, s-au făcut observații și modificări pe marginea lui. Apoi, cu aprobarea lui Daniel Morar, acest protocol a fost multiplicat și mii de magistrați l-au aplicat ani de zile. Nimeni, nici Daniel Morar, nu a denunțat că ar fi fost ceva ilegal în acest protocol.”

Comentarii

loading...